Barcelona tindrà metro tota la nit per reduir l'impacte del col·lapse dels busos

El metro funcionarà tota aquesta nit a Barcelona. Ho ha decidit l'empresa transports Metropolitans de Barcelona, per reduir els efectes del col·lapse dels busos, que han deixat de circular aquesta tarda com a conseqüència de la forta nevada que ha caigut a la ciutat, i que també han inutilitzat quasi tota la xarxa de rodalies. A hores d'ara, el suburbà és l'únic mitjà de transport que està funcionant amb certes garanties. Circular en cotxe és impossible en alguns punts de la ciutat, sobretot els de la zona alta. Val a dir que en determinats punts de la ronda litoral és obligatori l'ús de cadenes.

És, sense cap mena de dubte, la cara més amable de la que ja ara es pot considerar com la nevada del segle a Barcelona ciutat i a tot el país. Al centre de la ciutat la neu, que des de primera hora del matí s'ha fet visible al Tibidabo, ha començat a caure amb insistència al migdia, i des de primera hora de la tarda ha emblanquinat els carrers, en l'inici del que es pot qualificar d'autèntic col·lapse. Alguns ciutadans, sobretot els més joves, no han deixat passar l'ocasió de fer fotografies per immortalitzar la nevada, que també ha malmès les branques d'alguns arbres.

Com a conseqüència del col·lapse dels transports, força treballadors no podran tornar a les seves cases i hauran de passar la nit a la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot
Administracions

El Suprem obliga el Prat a treure aparcament de la platja

El Prat de Llobregat
societat

Nou pas per a la construcció de l’institut Cal Maiol

barcelona
Bisharo Ali Hussein
Activista dels drets humans feminista

“Els homes volen controlar la sexualitat i el cos de la dona”

Girona

CADERSEM passa a formar part del GRUP E-COORDINA