Societat

Acord solidari amb el Bàsquet Girona

La presentació al pavelló de Fontajau serà el punt de partida d’una col·laboració que tant el club com l’entitat preveuen llarga i profitosa

El Bàsquet Girona, el club impulsat i dirigit per Marc Gasol, es defineix com un projecte basat en el compromís, l’esforç i la metodologia. Precisament, el compromís amb la ciutat i l’entorn, l’esport, els joves i també les persones en risc d’exclusió social ha estat el detonant d’un nou acord de col·laboració que vincularà el club amb Càritas a partir d’aquest mes. L’acte de presentació serà el partit que el Bàsquet Girona jugarà contra el JAFEP Fundación GlobalCaja La Roda, el 19 de gener al pavelló de Fontajau. El club ha ofert localitats a l’entitat, que les repartirà entre les persones voluntàries i els participants en els projectes que desenvolupa arreu de la diòcesi. L’acte inclourà una acció de difusió durant el descans. A més, al pavelló hi haurà un petit espai d’informació de les iniciatives que Càritas desenvolupa per acompanyar persones en risc d’exclusió social.

Aquest és el punt de partida d’una col·laboració que tant el club com l’entitat preveuen llarga i que inclourà la participació de l’equip tècnic i dels jugadors en activitats de sensibilització, per tal que ajudin a incrementar la difusió de l’entitat. Càritas, per la seva banda, fomentarà l’assistència i la participació de les persones acollides per l’entitat en les activitats del club, amb el convenciment que l’esport i el lleure esportiu són una bona eina per lluitar contra l’exclusió social. Dolors Puigdevall, directora de Càritas Diocesana de Girona, assegura que “les accions de col·laboració amb entitats esportives ajuden a implicar les persones que atenem en el teixit de la ciutat” i hi afegeix que agraeixen al Bàsquet Girona, “que és una iniciativa ambiciosa i amb l’impuls d’un gran i reconegut esportista com Marc Gasol”, que “hagi volgut mantenir des del primer moment un compromís amb la ciutat i amb entitats com Càritas”. Per ara, tant Càritas com el club esperen poder tenir una bona assistència a Fontajau el dia 19, per gaudir de l’esport i donar visibilitat a tota la tasca d’acció social que l’entitat duu a terme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia