Societat

RESTAURACIÓ

El producte de Km0 i la traçabilitat agafen encara més força en els restaurants

La restauració també ha viscut una sacsejada i una transformació. El client anirà a buscar la “particularitat” i “degustar territori” i “en lloc d’anar a una globalització tan gran com fins ara, anem tots cap al producte més proper, el de l’hortalà, artesà de casa nostra i la botiga de barri”, segons explica Fina Puigdevall, del restaurant Les Cols d’Olot amb dues estrelles Michelin, un local que, en ple confinament, l’11 de maig, ha complert 30 anys. Les Cols ara està preparant una nova carta, la de l’estiu, amb la mateixa filosofia i estratègia que tenien fins ara.

Josep Roca, enòleg d’El Celler de Can Roca, amb tres estrelles Michelin, pensa que després del coronavirus “ens obrim a un món nou, d’energia col·lectiva, d’atenció plena i de fraternitat que ha possibilitat la cura i la transformació”. És en aquesta transformació que els germans Roca han decidit repensar el seu projecte gastronòmic. Es reforma la cuina d’El Celler de Can Roca per millorar en traçabilitat i el Mas Marroch es transformarà, temporalment, en un restaurant de cuina tradicional catalana. “Volem compartir els plats viscuts. És temps de recordar, tornar a passar pel cor els plats del vostre record”, assegura Roca, que manté que “cuinaran emocions” i “les compartirem amb vosaltres”.

El client busca particularitat i degustar territori
Fina Puigdevall
Xef del restaurant les Cols
És temps de recordar i passar pel cor els plats del vostre record
Josep Roca
ENÒLEG D’EL CELLER DE CAN ROCA


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Nou sistema contra el frau en la procedència de les avellanes

BARCELONA

Una escriptora gironina, guardonada als Premis Vila d’Ascó

girona
societat

Circulació de trens afectada entre Reus i Alcover pel xoc entre una furgoneta i un tren de mercaderies

LA SELVA DEL CAMP
infraestructures

El Govern diu que la falla de Gavà s’ha repetit a Rodalies per dèficit inversor

barcelona
societat

Revelen com era un cocodril de més de 70 milions d’anys del Pallars Jussà

TREMP

Arenys de Mar amplia la zona blava i de residents a la Musclera i a l’N-II

arenys de mar
societat

Sense servei l’R3 de Rodalies entre Ripoll i Vic

VIC
infraestructures

Liciten la millora del ferm de 2 quilòmetres de l’AP-7 a Gelida

GELIDA

L’AMBici arriba a l’Hospitalet i completa així el seu desplegament

L’Hospitalet de Llobregat