Necrològiques

SOCIETAT

Salvador Casanovas, empresari i un apassionat del cicloturisme

L’empresari gironí Salvador Casanovas i Ferrer, reconegut administrador de finques de la ciutat, va morir divendres als 60 anys. Tenia a Girona la seva pròpia empresa, SC Gestió, que també disposava d’un despatx a Salt. Era membre del Col·legi d’Administradors de Finques de girona, del qual va ser secretari, i del Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària.

Casanovas tenia una àmplia experiència en un sector en què va començar a treballar el 1980. El 1990 va fundar Àmbit, Servies Immobiliaris, que va obrir el seu primer despatx al carrer Santa Eugènia. Del 1992 al 2004, l’empresa es va integrar dins l’estructura de Despatx de Serveis Professionals, a l’avinguda de Sant Francesc, i l’activitat es va començar a centrar exclusivament en els serveis d’administració immobiliària. El creixement del negoci va provocar un nou trasllat, el 2004, aquest cop al carrer Caterina Albert.

Les seves grans passions eren el cicloturisme i els viatges. Recentment havia fet una ruta amb bicicleta de muntanya al Marroc, però n’havia completat moltes altres a Catalunya i fora del país. Viatjava amb la seva parella, la Cristina, a països llunyans i exòtics, on mirava de gaudir al màxim l’experiència d’aquestes visites.

El seu germà, en Josep, el defineix com una persona “honesta, lleial i transparent”. “Ens els últims anys la vida li havia ensenyat que podia ser dura, però no va deixar mai de treballar i de fer les coses que li agradaven.” Sempre va ser, segons ell, una persona meticulosa i pulcra.

La cerimònia de comiat va tenir lloc ahir al tanatori Mémora de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia