Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Calor acusada

La temperatura màxima pujarà força arreu, sobretot a Ponent, on hi ha un avís activat

A la tarda s’espera precipitació al Pirineu i Prepirineu

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest dimecres farà força calor arreu, sobretot a les comarques de Ponent, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

De matinada el cel estarà encara entre mig i molt ennuvolat però durant les primeres hores del dia la nuvolositat minvarà i el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general. Quedaran intervals de núvols baixos a punts del litoral sud i nord que al final del dia podran tornarà a reaparèixer. A partir de migdia creixeran nuvolades a punts del Pirineu i Prepirineu i alguns núvols d’evolució a punts del prelitoral que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors.

De matinada s’espera xàfecs d’intensitat entre feble i moderada, o localment forta, a punts del terç nord i oest, i són possibles a altres punts del territori de forma més dispersa. A la tarda hi haurà alguns ruixats al Pirineu o Prepirineu, que localment poden anar acompanyats de tempesta i fins i tot calamarsa.

La temperatura arribarà aquest dimecres al seu punt més àlgid de la setmana, abans de començar a retrocedir. La mínima serà similar i la màxima pujarà entre lleugera i moderadament arreu. Oscil·larà entre els 33 i 38 ºC a ponent, vall de l’Ebre i punts de la depressió Central i entre 29 i 34 ºC a la resta del país. Farà calor intensa a l’interior, i xafogor marcada al litoral.

Hi ha un avís moderat per calor per dimarts a la tarda que afecta les comarques de la Noguera, el Pla d’Urgell, el Segrià, les Garrigues, la Terra Alta i la Ribera d’Ebre.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia