Societat

Concentració d’antimascaretes davant la catedral de Barcelona

Una cinquantena de persones minimitzen la dimensió de la pandèmia

Els Mossos i la Guàrdia Urbana fan 27 identificacions

Una cinquantena d’antimascaretes i negacionistes s’han concentrat aquest dissabte a la tarda a l’Avinguda Catedral de Barcelona. La Guàrdia Urbana i els Mossos, que els han envoltat amb furgonetes (com es pot veure en el vídeo) i han fet 27 identificacions, tot i que després han marxat i la concentració ha continuat.

La Guàrdia Urbana assegura que la concentració no estava comunicada i que els agents els han requerit que es posessin les mascaretes. Davant la negativa de part d’ells, , s’han aixecat 27 denúncies: 19 per desobediència, una per falta de respecte a l’autoritat, quatre per no dur mascareta i tres per dur-la mal posada.

El grup que ha criticat els governs i la gestió de pandèmia, ha reclamat “llibertat” de vacunació i han minimitzat la magnitud de la malaltia.

Diumenge passat hi va haver una concentració similar al centre de Madrid, amb desenes de persones concentrades sense mantenir distància de seguretat ni mascareta. La delegació del govern espanyol a Madrid va avisar que hi hauria conseqüències.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia