Societat

Maten a trets un home al carrer davant d’un restaurant ple a Salou

Un home de 24 anys va morir tirotejat dilluns a la nit davant d’un restaurant ple de gent en una zona de vianants de Salou després d’una persecució pels carrers de la localitat. Un dels implicats en els fets, però no l’autor dels trets, va ser detingut per la policia local de Salou després de ser retingut per diversos ciutadans. L’home detingut té 32 anys. Els Mossos busquen dos homes més que van aconseguir fugir després del tiroteig mortal al carrer Saragossa. Segons fonts properes al cas, l’assassinat estaria vinculat a una venjança per drogues.

Els fets es van notificar poc abans de les onze de la nit, quan la policia local va rebre un avís d’un incident a la via pública i en arribar al carrer Saragossa es van trobar un jove ferit per arma de foc i un grup de persones que retenien un home que presumptament estava relacionat amb el tiroteig, segons els Mossos. Al lloc dels fets es van desplaçar també diverses unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques, que no van poder reanimar la víctima, que finalment va morir.

Els agents de la policia local van detenir l’home retingut, que duia una arma curta en una turmellera i una navalla, tot i que no és l’autor dels trets. Aquest seria un dels dos homes que busquen. L’Ajuntament de Salou, en un comunicat, lamenta uns fets que qualifica de “cas aïllat” i indica que la víctima era un jove francès d’origen magribí.

D’altra banda, els Mossos han detingut el principal sospitós d’haver apunyalat un home sense sostre diumenge a l’Hospitalet de Llobregat. L’arrest es va fer ahir al matí a la via pública, segons fonts policials. El detingut també és un sensesostre, d’uns 25 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES