Societat

Txot’s i Enjoy It obriran a la plaça Independència

Les cadenes s’instal·laran als locals que deixen buits el restaurant japonès Sushi Bar Girona, La Riba i El Boira

Les cadenes de restauració Txot’s i Enjoy It obriran, respectivament, locals a la plaça de la Independència de Girona. El primer s’instal·larà a la cantonada del restaurant japonès Sushi Bar Girona i el segon, a l’emblemàtic restaurant El Boira, que va tancar definitivament les portes dilluns passat.

El local que acollia el restaurant japonès i La Riba, especialitzat en arrossos i peix i que després de la pandèmia ja no va tornar a obrir, serà la seu de Txot’s Sidreria. Nascuda el 2010 a Figueres a prop de la plaça del Sol, el 2019 també es va instal·lar a Empuriabrava i a Roses. Per Frederic Carbó, propietari de la cadena, l’arribada a la ciutat de Girona suposa un nou repte que afronten “amb molta il·lusió” i que portarà “més gent al centre de la ciutat”. Pel que fa a l’obertura, s’ho pren amb calma i preveu obrir “tan aviat com sigui possible”.

Per la seva banda, al local on hi havia instal·lat el restaurant El Boira, que va tancar dilluns passat sense cap anunci oficial ni cartell que n’avisés, hi obrirà Enjoy It, una cadena que també té oberts locals a Empuriabrava, Platja d’Aro, Mataró Park i al centre comercial La Maquinista de Barcelona. Aquest nou restaurant té previst ocupar les actuals instal·lacions d’El Boira, el primer pis de l’edifici, així com incorporar el local del costat, que havia ocupat l’entitat bancària BBVA.

LA DATA

26.09.22
El Boira
va tancar definitivament les portes.

El Grup Boira, en reestructuració

Tant el Sushi Bar Girona com La Riba i El Boira eren tres restaurants gestionats pel Grup Boira, que ara ha decidit fer una reorganització d’alguns dels seus locals per centrar-se en la cadena Casa Moner, de la qual ja han obert setze botigues; l’última, fa pocs dies a Vulpellac, al Baix Empordà. El Boira va obrir les portes el 1957, quan el matrimoni de Martí Hugues i Maria Viñas van comprar el bar Gubau després que al propietari li toqués la loteria. El lloc es va convertir en un conegut bar de tapes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

GIRONA

Més punts de recàrrega als pàrquings d’Emili Grahit i la Devesa-Güell

GIRONA
Societat

Reclamen a Aragonès que destitueixi Ubasart i Calderó

Barcelona

Reobren el rocòdrom municipal després d’estar un any tancat

FIGUERES
Infraestructures i serveis

Obres de millora a l’estació del Vendrell

El Vendrell

Voluntaris repinten els bancs irisat i Trans

palafrugell

El Fòrum Gastronòmic exportarà el seu model a d’altres països del món

girona
Societat

Normalitat a les presons en un matí sense bloquejos dels funcionaris

Barcelona

Escullen l’utiller Josep Font com a bisbalenc de l’any 2023

LA BISBAL D’EMPORDÀ
gastronomia

L’Alimentària posa la pizza en el podi

L’Hospitalet de Llobregat