Societat

Mata a ganivetades una companya de residència

La negativa de la dona a sortir amb ell i reprendre així la relació sentimental que havien mantingut, possible mòbil del crim

Una dona de 68 anys ha mort diumenge a la matinada a conseqüència de les punyalades que li va clavar un company de la residència on vivia, a la localitat madrilenya de Galapagar. Tot apunta que la negativa de la dona a sortir amb ell i reprendre així la relació sentimental que havien mantingut va provocar la reacció violenta de l’agressor, un home de 74 anys que havia treballat d’advocat.

Els fets van passar al voltant de les quatre de la matinada, quan l’home va entrar a l’habitació de la dona i li va clavar diverses punyalades, una de les quals li va seccionar la jugular. La dona va poder sortir al passadís a demanar auxili, però poc després va perdre el sentit i va morir sense que el metge de guàrdia a la residència pogués fer res per salvar-li la vida. L’agressor es va autolesionar i va ser traslladat a l’Hospital Puerta del Hierro, on va quedar custodiat per la policia en qualitat de detingut.

Fonts de la investigació van explicar que l’home i la dona havien mantingut en dues ocasions una relació sentimental i que dissabte a la nit l’home li va demanar per tornar a sortir i ella s’hi va negar. Poc després, ell va entrar a l’habitació i la va agredir. L’home, que vivia a la residència des del desembre, no havia mostrat mai actituds violentes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Medi ambient

Ecologistes denunciaran el Grup Griñó i la Generalitat per “traficar” amb residus

Lleida

Demanen un nou penal a Girona per a casos de violència sobre la dona

girona
societat

Crema un autobús a la Gran Via, no fa ferits però aixeca una gran fumerada

barcelona

Premien una nova solució per reduir el dolor en ferides complexes

FIGUERES
societat

Col·laboració del Col·legi de Psicòlegs amb l’Associació contra el Càncer

girona
BADALONA

La síndica insta Albiol a emparar els usuaris de Can Bofí Vell

BADALONA
societat

L’enxampen deixant trastos al carrer i és multat per aparcar malament

figueres

Tres obres de millora paisatgística de la Garrotxa, en marxa

OLOT
SOCIETAT

Reus accelera el servei porta a porta de fracció vegetal

Reus