Societat

Condemnen un home a 21 anys de presó per haver assassinat l'amo d'un bar de Barcelona l'any 2007

Tribunals

L'Audiència de Barcelona ha condemnat Youssef Benamar, de 50 anys, a 21 anys de presó per assassinat i lesions. La sentència estableix que el condemnat va assassinar el propietari d'un bar de la plaça Joanic de Barcelona el 25 de maig del 2007 clavant-li catorze ganivetades. La víctima l'havia fet fora del local després que el condemnat es negués a pagar una consumició que havia pres. Després de l'atac mortal, Youssef també va ferir un client del bar. A més de la pena de presó, l'acusat també ha estat condemnat a indemnitzar els familiars de la víctima amb 275.000 euros i a l'altre client agredit amb 900 euros, per les ferides i cicatrius que li han quedat.

La sentència indica que la tarda del 25 de maig del 2007 l'imputat va anar al bar El ponxo colorado de Barcelona, on es va negar a pagar el tercer combinat que va consumir. La propietària del local li va dir que el pagués i marxés, però Youssef  va quedar-se quiet i mirant desafiadorament la dona i el seu marit. El propietari va tornar a demanar-li que sortís del bar i el condemnat va treure dos ganivets d'una bossa de plàstic que duia a sobre i els va clavar a diverses parts del cos de l'home.

Un client va auxiliar la víctima separant-la de l'agressor però el condemnat va clavar-li el ganivet al braç. L'home va quedar ferit a terra mentre que el propietari del bar, també amb nombroses lesions, va sortir del local per demanar ajuda. Youssef va anar-li al darrera, va tornar a clavar-li el ganivet i va arrencar a córrer. Altres clients del bar el van perseguir, però van ser agents de la Guàrdia Civil, que té una caserna a tocar del local, els que el van detenir a pocs carrers del bar i van confiscar-li un dels ganivets, ja que l'altre l'havia perdut a la sortida del local. 


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estat espanyol

L’Audiencia Nacional jutja el jubilat de les cartes bomba

barcelona

La fiscalia alerta cal demostrar el trastorn mental de la dona que va matar la filla a Sant Joan Despí

barcelona
societat

Blanes acull la primera ‘Zombie Walk’ pel Festival Internacional de Cinema

blanes
medi ambient

Barcelona passa de fase de sequera a fase d’excepcionalitat

barcelona
transports

L’aeroport del Prat suma 4,6 milions de passatgers a l’abril, un 9,5% més

barcelona

Vall d’Hebron estrena un espai de rehabilitació per a joves

Barcelona
urbanisme

40è aniversari reivindicant l’enginyer i urbanista Ildefons Cerdà

BARCELONA
GIRONA

La UdG participa en un programa per a entrenadors centrat en dones joves esportistes

GIRONA
canvi climàtic

Augmenten les morts per calor al sud d’Europa

barcelona