Societat

Nadal posa en servei la totalitat de la carretera entre l'eix transversal i Olost i anuncia en tres anys la carretera Olost-Olvan

CATALUNYA CENTRAL

El conseller de política territorial, Joaquim Nadal ha anunciat aquesta tarda que abans de la setmana Santa del 2008 el govern català licitarà les obres de la carretera Olost (Osona) -Olvan (Berguedà). Aquesta carretera conjuntament amb la variant d'Olost i la futura carretera de Prats de Lluçanès (Osona) a Avinyó (Bages) han de ser els eixos de la mobilitat del Lluçanès.

Nadal ho ha dit aquesta tarda quan ha posat en servei la nova carretera que connecta Olost amb l'eix transversal. Aquest primer pas representa segons Nadal 'un 'canvi d'escala en la mobilitat del Lluçanès'. Fa unes setmanes es va posar en funcionament un primer tram i aquest divendres s'ha obert a la circulació el darrer tram que faltava de 4,2 quilometres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.