Societat

VILABLAREIX

La quarta Gala Benèfica Giroinfant recapta 34.100 euros

La quarta edició de la Gala Benèfica Giroinfant, organitzada pel Rotary Club Girona, va recaptar 34.100 euros que es destinaran a diverses causes solidàries. L’acte va tenir lloc divendres passat al Mas Marroch, a Vilablareix, i va comptar amb la presència, entre d’altres autoritats, de Laia Cañigueral, delegada del Govern; Sílvia Paneque, regidora de l’Ajuntament de Girona i diputada al Parlament; Marc Lamuà, diputat al Congrés; Gemma Geis, primera Tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Girona; Quim Ayats, segon Tinent d’alcaldia i regidor de Cultura a l’Ajuntament de Girona; Cristina Cots, regidora de l’Ajuntament de Girona; Maite Tixis, alcaldessa de Vilablareix, i Òscar Aparicio, alcalde de la Bisbal d’Empordà.

La recaptació de Giroinfant servirà per finançar tres organisme diferents: la Fundació GironaEst, que té l’objectiu de donar suport al barri i millorar la qualitat de vida dels seus habitants, amb especial atenció al seu col·lectiu més jove, amb iniciatives esportives, culturals, educatives i socials diverses; el servei de Residència Infantil Joan Riu, un servei d’acolliment residencial de caràcter temporal amb la finalitat de facilitar l’atenció de nens amb greus discapacitats intel·lectuals, i l’Hospital Sant Joan de Déu i el seu projecte ÚNICAS, que té per objectiu oferir una resposta global als problemes dels pacients pediàtrics amb malalties minoritàries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]