Societat

Retards d'un quart d'hora en tres línies de Rodalies de Renfe

Bages

El servei de Rodalies de Renfe a Barcelona registra retards de fins a 15 minuts en tres línies: la C-4, que comunica Manresa amb Sant Vicenç de Calders; la C-2, que enllaça aquesta última localitat amb Maçanet de la Selva; i la C-10, que va de Barcelona a l'aeroport del Prat.

Pel que fa a la C2, un incendi en uns canyars pròxims a la via, que la companyia ferroviària atribueix a un sabotatge, ha provocat els retards en la circulació de trens entre les estacions del Prat de Llobregat i Gavà (Baix Llobregat) durant uns 35 minuts.

Segons ha informat l'empresa Adif, que gestiona les infraestructures ferroviàries, l'incendi, que suposa el tercer incident ocorregut en una setmana en aquest tram, ha afectat la circulació de trens entre el Prat i Gavà entre les 14,15 i les 14,50 hores.

Des del matí
A la C-4 es registren retards d'uns quinze minuts des de primera hora del matí -segons que ha informat un portaveu de la companyia ferroviària-, mentre que a les altres dues línies les demores són puntuals.

Aquests retards es deuen a la modificació de les vies d'estacionament d'alguns trens de Rodalies a Barcelona-Sants, unes operacions que s'emmarquen en les obres d'adaptació d'aquesta estació a l'arribada del tren d'alta velocitat, prevista per al 21 de desembre.

La complexitat d'aquests treballs "fa imprescindible" modificar durant la seva execució les vies d'estacionament per als serveis de la línia C-4 a l'interior de la terminal, segons que va informar Adif dimecres passat.

Les demores es produeixen dos dies després que una avaria en un tren obligués a evacuar més de 400 passatgers per les vies fins a l'estació de Barcelona-Sants, cosa que va acabar afectant 24.000 usuaris i 90 combois.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

L’Estat destina 700.000 euros a reparar els danys del temporal al litoral gironí

GIRONA
societat

Minut de silenci a Vic per rebutjar la mort d’una veïna presumptament a mans de la seva parella

Vic

Creix un 11,8% les persones grans de la Garrotxa que reben ajuda per falta d’autonomia

olot
societat

Vuit detinguts a l’Hospitalet d’una banda que robava coure a empreses

hospitalet de llobregat
EL CONSISTORI

Els comuns denuncien que per sanejar la depuradora de Mataró es paga quatre cops més cara l’electricitat

mataró
llengua

El govern aprova el decret per als projectes lingüístics de centre

barcelona
Societat

Mor Jim Harris Simons, matemàtic i llegenda de Wall Street

societat

Els somnis dels infants gironins omplen el carrer Nou

girona

Mataró tindrà una nova roda de fira de 30 metres i més dies amb descomptes

mataró