Societat

Una altra avaria, ara en un tren, obliga a tallar la circulació a la línia Vic-Barcelona

Un comboi que cobria el trajecte entre Vic i Barcelona s'ha avariat a l'altura del Figaró i ha quedat paralitzat a la via

Una nova avaria, ara en un tren, ha obligat a tallar des de les 8:30 hores del matí la circulació de ferrocarrils de rodalies de la línia L-3 al Figaró (Vallès Oriental), pel que ha quedat interrompuda la comunicació ferroviària entre Vic i Barcelona.
Segons que ha informat una portaveu de Renfe, un tren que cobria el trajecte entre Vic i Barcelona s'ha avariat a l'altura del Figaró i ha quedat paralitzat en un tram de via única, per la qual cosa el servei només es presta, i amb retards, entre Barcelona i La Garriga, i entre Vic i Sant Martí de Centelles.

Aquesta nova avaria se suma a la incidència en unes obres de l'AVE a Bellvitge que des de primera hora del matí ha obligat a tallar la línia de l'aeroport, ha provocat retards en la línia del Vallès i ha escurçat el trajecte de les línies L-1, que comença i acaba a l'Estació de França de Barcelona, i la L-7, que comença i acaba a l'estació barcelonina de Sant Andreu Arenal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.