Societat

El cap de la Policia admet "mals moments" però diu que tiraran endavant

El cap superior de la Policia Nacional a Catalunya, Narcís Ortega, ha admès avui que el cos està passant per "alguns mals moments" per la imputació de diversos agents policials acusats d'acceptar suborns dels prostíbuls Riviera i Saratoga, tots dos a Castelldefels (Baix Llobregat), encara que ha indicat que ho superaran i tiraran endavant.

Ortega, que avui ha participat a l'acte d'incorporació de 353 nous agents a Catalunya, s'ha referit així a la imputació de dos alts comandaments de la unitat contra les xarxes d'immigració, un d'ells ja en el sector privat, i dos agents d'aquesta unitat, un també ja en el sector privat.

En el seu discurs davant els nous agents que s'incorporaran a Catalunya, Ortega ha recordat que una de les principals missions de la Policia Nacional aquí és lluitar contra les màfies que trafiquen amb persones. Per aquest motiu, ha assegurat: "Hem de reconèixer que avui estem passant alguns mals moments, però se superaran, es resoldran i seguirem endavant".

De la seva banda, el delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, que ha presidit l'acte, ha evitat referir-se a aquest procés judicial, tant en el seu discurs com després davant els periodistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.