Societat

Set detinguts per la mort d'un home en la baralla multitudinària a l'Hospitalet

Successos

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional ha detingut aquest dilluns a la matinada set persones, sis de nacionalitat hondurenya i un d'equatoriana, per la seva implicació en la mort d'un home de nacionalitat boliviana a primera hora del matí del passat diumenge a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès).

Les detencions s'han realitzat a la terminal B de l'aeroport del Prat on dos dels suposats autors del crim havien d'agafar un vol en direcció al seu país. La policia ha intervingut tres vehicles i diferents pertinences personals.

L'operació l'ha portat a terme el Grup IV i V de Crim Organitzat de la Prefectura Superior de Policia de Catalunya, la U.D.Y.C.O central de la Comissaria General de Policia Judicial, i els Mossos d´Esquadra, que es faran càrrec dels detinguts un cop s'hagin instruït les diligències policials.

Els altres cinc detinguts ho han estat en qualitat d'encobridors ja que els haurien ajudat a sortir de l'Estat.

Reaccions dels veïns

Arran de l'agressió del passat diumenge, els veïns del barri Centre de l'Hospitalet han tornat a reclamar que les discoteques es traslladin a un altre sector del terme municipal de Cornellà. Segons els veïns, tot i que l'agressió es va produir a la confluència de l'Avinguda del Carrilet i la Rambla de Just Oliveras, aquesta s'havia iniciat a la zona d'oci.

"L'estrany és que no passin més coses i no hi hagi més morts", ha assenyalat la portaveu dels veïns afectats, Núria Huete, en un comunicat difós aquest dilluns i en què ha demanat que l'Ajuntament de l'Hospitalet pressioni el de Cornellà perquè traslladi les discoteques.

Els afectats per l'activitat de les discoteques han anunciat que presentaran una denuncia perquè l'Ajuntament de l'Hospitalet doni una resposta urgent a "la falta de seguretat que pateixen els veïns".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.