Societat

Detenen cinc persones més per l'homicidi de l'Hospitalet de Llobregat

Successos

Els Mossos d'Esquadra han detingut Gustavo Fabrizio M.T., de 21 anys, Maicol Antonio R.T., de 19 anys, i Edison Patricio T.C., de 21 anys, juntament amb dos menors d'edat com a presumptes autors d'un delicte d'homicidi. Els arrestats haurien participat en l'agressió que el 22 de febrer passat va acabar amb la vida d'un ciutadà bolivià de 53 anys a l'Hospitalet de Llobregat. Els tres detinguts majors d'edat són de nacionalitat equatoriana i veïns de Barcelona. Tres d'aquestes detencions es van efectuar dilluns a la tarda a Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat) mentre que les altres dues s'han practicat aquest matí a Barcelona. Amb aquests, ja són vuit els arrestats per l'agressió mortal.

Després que la setmana passada els mossos ja detinguessin tres joves implicats en aquests fets, entre els quals el presumpte autor material de les ganivetades rebudes per la víctima, les investigacions efectuades pel grup d'homicidis de la Regió Policial Metropolitana Sud han permès ara identificar i detenir cinc persones més com a presumptes participants de l'agressió mortal.

Està previst que aquest migdia els detinguts majors d'edat passin a disposició del jutjat que porta el cas, mentre que els menors seran traslladats a la Fiscalia de Menors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.