Societat

Interior torna la placa al cap de Mossos de Figueres suspès i el canvia de destí

El departament envia el comandament policial a la regió metropolitana de Barcelona

La Direcció General de la policia de Catalunya, que depèn de la Conselleria d'Interior, ha aixecat les mesures cautelars imposades a l'inspector en cap de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Figueres, Ferran Gómez, al qual havia suspès cautelarment d'ocupació i sou per abandonar el seu lloc de treball el 8 de març al matí durant la nevada que va afectar les províncies de Girona i Barcelona.

Segons els Mossos d'Esquadra, dijous se li va tornar la placa i l'arma i se li ha donat una altra destinació, concretament, a la Regió metropolitana Barcelona, tot i que encara no té assignat un lloc. Després de conèixer la suspensió la setmana passada, el conseller d'Interior, Joan Saura, es va congratular per la resposta fulminant i ràpida en aquest cas, i que s'obrís un expedient disciplinari.

El temporal de neu i fred que va afectar Catalunya va deixar sense llum 220.000 abonats i va causar greus problemes en la circulació en quedar bloquejades les principals carreteres, especialment a La Jonquera, població molt pròxima a Figueres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.