Societat

La policia rectifica i desmenteix que l'assassí de Winnenden haguès anunciat els fets hores abans a internet

Massacre a Alemanya

La policia alemanya ha rectificat informacions difoses anteriorment segons les quals el jove alemany que aquest dimecres va assassinar 15 persones, dotze de les quals en un institut de Winnenden, prop de Stuttgart, havia anunciat la massacre en un portal d'internet poques hores abans.

El ministre de l'Interior de Baden Württemberg, Heribert Rech havia informat que el jove havia deixat un missatge amb frases com "estic fart d'aquesta vida" i "ningú reconeix el meu potencial" en un xat d'internet, en el qual va advertir a aquells que llegissin les seves paraules que estiguessin atents al que passaria l'endemà a Winnenden, segons Rech.

"Ho dic seriosament, Bernd, Tinc armes aquí i demà al matí aniré al meu antic col·legi per fer una bona barbacoa", hauria escrit Tim Kretschmer al xat, en què també va avisar: "Recordeu només el nom del lloc, Winnenden". Les paraules de Kretschemer advertint de la massacre van ser registrades cap a les 02.45h de la matinada del mateix dia del crim per un jove de Baviera, que no se les va prendre seriosament en aquell moment i que, després de la massacre, va informar la policia dels fets.

Fonts policials han afirmat que la pressumpció que el missatge havia estat enviat des de l'ordinador de Tim Kretschmer s'ha demostrat falsa. 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.