Societat

Detingut un home per matar una dona a València

Successos

El presumpte autor de l'assassinat d'una dona a Paiporta ha estat detingut i en aquests moments es troba en les dependències de la Guàrdia Civil de València, a l'espera de passar a disposició judicial, segons han informat fonts policials.

El detingut, que serà traslladat al jutjat de Catarroja, ha estat arrestat a València per part dels efectius de la Policia Local, segons han confirmat fonts d'aquest cos.

L'agressió es va produir diumenge a la nit al carrer Maestro Serrano de Paiporta cap a les 23.50 hores. Una dona de 23 anys va morir i una altra de 29 va resultar ferida, segons van informar fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Fins al lloc dels fets es va desplaçar una unitat del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), així com un metge i un infermer de Paiporta, que només van poder confirmar la mort de la noia jove. L'altra dona presentava una ferida a la cara i un pneumohemotòrax. El seu pronòstic és reservat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.