Societat

Repinten de negre el toro d'Osborne mallorquí

Un grup espanyolista s'encarrega d'esborrar la bandera de l'Arc de Sant Martí i en recupera “els atributs“

A l'acte de restauració hi participa un senador del Partit Popular

Des del 13 d'abril, l'únic toro d'Osborne que hi ha a Mallorca lluïa els colors de l'Arc de Sant Martí, símbol de la lluita pels drets dels gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals. Durant aquestes dues setmanes ningú ha reivindicat els fets i aquest dissabte, un conjunt de quatre associacions encapçalades pels Tertualianos del Mesón, han restaurat la figura retornant-li el color negre habitual. A l'acte també ha comptat amb la participació del senador del PP, Joan Huguet, i l'exalcalde de Palma, Joan Fageda.

El portaveu del grup, Isidro Macía, ha dit que han reparat els “desordres” d'aquells que es creuen que amb aquestes accions “ridiculitzen els que es senten espanyols”. “Amb bou o sense bou, seguirem essent espanyols pels segles dels segles”, ha explicat el portaveu del grup espanyolista al temps que ha fet una crida a les autoritats competents per a que vigilin “aquest símbol”, que està protegit des del 1994.

A més de retornar al “color original” la tanca publicitària ha recuperat “els seus atributs”. El portaveu ha dit que sembla que als “demòcrates de l'embut” no els agradava que “un símbol tan característic d'Espanya” tingués testicles.

Durant les tasques de repintat el turonet situat entre Montuïri i Algaida estava adornat amb banderes d'Espanya i hi havia dos agents de la Guàrdia Civil.

El grup organitzador Tertulianos del Mesón, format per un centenar de persones de dretes que basen el seu pensament en “la unitat d'Espanya”, “la recuperació dels valors patriòtics”, “la defensa de la família” i “el respecte als drets i llibertat fonamentals, ha comptat amb la participació de la Fundació Círculo Balear, Polillas de Baleares i la Federació de Penyes Taurines de Balears.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses