Societat

Fernández Díaz reclama el desallotjament “immediat” de plaça de Catalunya

El líder del PP a Barcelona vol que s'impedeixin més acampades

Assegura que els acampats “són antisistema” i demana que govern i Ajuntament es coordinin

El president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha afirmat aquest dimarts que “és el moment de recuperar plaça de Catalunya per a Barcelona” i ha reclama el desallotjament “immediat dels antisistema que hi són encara”.

Fernández Díaz ha destacat que també s'ha d'impedir que “hi hagi noves acampades a altres indrets de la ciutat de Barcelona, als barris i al mateix Parlament”. Creu que ara ja és evident que els acampats de plaça de Catalunya ja no són indignats sinó que “són veritablement antisistema”.

El dirigent del PP ha destacat que plaça de Catalunya no és un càmping ni els parterres de la ciutat es poden convertir en pícnics improvisats. “S'ha d'impedir la proliferació d'aquests indrets i tallar d'arrel qualsevol altra situació”, ha afegit.

En aquest context, ha afirmat que la continuïtat “de la situació es converteix en un greuge comparatiu amb les persones que també tenen tot el dret a protestar i no per això envaeixen espais públics o converteixen indrets de referència com plaça de Catalunya en llocs d'acampada il·legal”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.