Societat

Vallès Occidental

Firmes a favor i en contra de l'alberg de Terrassa

L'emplaçament de l'equipament genera mobilitzacions, també a la xarxa

El nou emplaçament de l'alberg per als sense sostre de Terrassa, al cèntric edifici de l'Acondicionamiento Tarrasense, està generant debat entre opositors i defensors, que han fet de la recollida de firmes la principal arma per avalar les seves posicions. Els veïns que hi són contraris ja van començar a recollir-ne diumenge durant l'assemblea a la plaça del carrer Canonge Rodó, i ahir mateix, a través d'internet, va sorgir una iniciativa de suport (http://bit.ly/SenseSostreTerrassa), en què es demanen signatures que s'adjuntaran a una carta per a l'alcalde, Pere Navarro.

La presidenta del consell del districte I, la regidora Teresa Casals, va recordar que dilluns de la setmana passada havia informat la presidenta de l'associació de veïns del Centre, Pilar Castella, del nou emplaçament de l'equipament, i va defensar que només ocuparà un 10% de l'espai de l'edifici i que l'entrada de l'alberg es farà pel carrer Mare de Déu dels Àngels. Casals assegura que altres equipaments similars, com ara la Fundació Busquets i l'espai provisional per als sense sostre de Creu Roja –tots dos al centre–, mai han causat problemes de convivència.

Avui Casals té una reunió ordinària amb l'associació de veïns en què no vol debatre aquesta qüestió i instarà sis representants a tractar del tema amb calma l'endemà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.