Societat

TRIBUNALS

L'acusada de matar una amiga en culpa un gigoló

La responsable d'un banc afirma que la víctima va contractar un fons acompanyada d'un noi de cabells arrissats i la defensa insinua que és el prostitut

El telèfon de la sospitosa era prop del lloc del crim

Carme Gómez, l'advocada de l'acusada de matar la seva amiga i simular un crim sexual el 2008 en un pis al barri de Gràcia de Barcelona, va crear dubtes sobre el munt de proves que incriminen María Ángeles Molina, en el segon dia del judici a l'Audiència de Barcelona.

El responsable d'un local de prostituts va explicar ahir que va reconèixer Molina com la dona que va anar al seu local i li va demanar que volia el semen d'un noi per una juguesca. Al final, va escollir-ne dos, va entrar en una habitació amb ells i va posar el seu semen en dos pots. Tots dos, Aron i Nacho, eren llatins i un d'ells tenia els cabells arrissats. Va pagar 100 euros per cada pot.

Llatí i amb els cabells rinxolats és la descripció que va donar la treballadora del Banc de Santander de l'acompanyant de l'autèntica víctima, Ana Páez, la qual va subscriure un fons d'inversió de 6.000 euros. En vista d'aquesta situació, l'acusació particular, exercida pel lletrat Emili Zegrí en nom de la família de Páez, va demanar que s'aixequés d'entre el públic el xicot de la víctima perquè la testimoni aclarís si era ell a qui va veure. El tribunal no ho va permetre. Els dos gigolós no estan localitzables.

Diferents treballadors d'entitats bancàries també van declarar ahir que reconeixien l'acusada, que anava amb perruca, com la persona que els va sol·licitar un préstec i una assegurança de vida el 2007, amb el DNI de Páez. “No es va adonar que la foto del DNI no coincidia gens amb aquesta dona?”, els va preguntar la lletrada de Molina. I és que dels 19 préstecs que va demanar Molina, que sumen 980.000 euros, només dues entitats reclamen.

Per contra, l'exparella de Molina –per a qui el fiscal demana 24 anys de presó –va dir que va trobar documents de la víctima, que no havia vist mai, amagats al seu lavabo. L'instructor dels Mossos també va assegurar que el telèfon mòbil de l'acusada era prop del lloc del crim la nit del 19 de febrer. Al matí, Molina era a Saragossa. Ho va ratificar el cap d'una funerària, on va anar a buscar les cendres de la seva mare. “Em va sobtar que trigués un any a venir-les a buscar”, va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.