Societat

Bocairent homenatja a Castelló amb motiu de la Constitució de Cadis

La municipalitat continua perfilant les activitats que han de fer-se pròximament

Bocairent retrà homenatge al llarg dels propers mesos al diputat a Les Corts de Cadis Josep Joaquim Castelló i Ferre amb motiu del bicentenari de la Constitució de 1812 amb l'organització d'una sèrie d'actes en record d'aquest polític noucentista.

Per al dissabte 24 de març s'anuncia la presentació de la programació i la descoberta de la placa del carrer Diputat Castelló davant la Casa de la Joventut prevista a les 12.15 hores. El dissabte 21 d'abril es projectarà el documental “Els valencians de la Pepa”, comptant amb la intervenció dels periodistes Matilde Alcaraz i Fran Crespo. En el mes de maig s'inaugurarà l'exposició “Els valencians i la Constitució de 1812”, mostra que compta amb la col·laboració de la Biblioteca Valenciana, estant prevista també una Taula redona al voltant de la figura i l'obra del diputat Castelló amb la intervenció de Francesc Torres Faus, Ismael Vallès Sanchís i Josep Vicent Ferre Domínguez.

Per al mes de juny es preveu la realització d'una ruta guiada pel Bocairent il·lustrat a càrrec de Josep Ferre Puerto, així com una exposició d'auques dedicades a aquest bocairentí il·lustre elaborades per l'alumnat de l'Institut de Secundària de Bocairent. En el mes de juliol, l'homenatge continuarà amb un sopar temàtic dedicat a la Cuina del segle XIX, a càrrec del restaurant El Cancell, junt a una selecció de documents municipals del segle XIX amb la col·laboració de l' Arxiu Municipal de Bocairent i, finalment, a l'agost, en l'acte de cloenda intervindrà el grup de teatre L'Arcà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.