Monogràfics

TOSSA DE MAR (Selva)

Campanya Gastronòmica dels Fideus a la Cassola

Amb fideus

Tossa de Mar torna a posar sobre la taula el millor de la seva cultura gastronòmica. Durant tot aquest mes, disset restaurants del municipi que formen part del col·lectiu que potencia la cuina tradicional tossenca participaran en la tercera campanya gastronòmica dedicada als fideus a la cassola. Els restaurants adherits a la campanya inclouran en les seves cartes diferents propostes basades en el plat tradicional però amb ingredients ben diversos. Hi haurà fideus a la cassola amb llamàntol, amb sèpia i pèsols, amb rap i llobregant, amb vegetals de temporada, amb pollastre, conill i botifarra... Mil maneres d'innovar una recepta clàssica i saborosa.

Fins al 30 de juny. A disset restaurants del municipi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró