Societat

Tribunals

“Em va fer pena el nen i després ella...”

Una veïna de Premià de Mar relata com va deixar entrar a casa una dona amb el seu fill menor de 5 anys i com, de sobte, va ser apallissada i li van robar

El fiscal sol·licita que sigui condemnada a dotze anys de presó per dos robatoris

L'Audiència de Barcelona va escoltar ahir el colpidor relat d'una veïna de Premià de Mar brutalment agredida per una lladre. El parany de l'agressora: duia el seu fill de 5 anys. “Em va dir que vivien a la muntanya, que el nen tenia gana, i em va fer pena”, va declarar davant la secció 21 la víctima, que hi va afegir: “Quan vaig tornar de la cuina, ella estava asseguda al sofà, i em van començar a tremolar les cames. Vaig anar a fer unes croquetes per al nen, i llavors ella em va tirar a terra, es va posar sobre meu, m'estirava la boca i m'hi va posar un mocador fins que vaig quedar inconscient.” Encarnació, aterrida, va declarar ahir darrere d'una mampara per no veure-la.

Era el 8 de novembre del 2011. Li va robar una polsera i unes arracades de plata, a més d'un helicòpter teledirigit del seu nét. Encarnació es va defensar i va mossegar l'agressora en una mà. Dies després va reconèixer l'acusada en fotos i en una roda al jutjat. El fill de l'acusada va admetre als Mossos que l'helicòpter se li havia penjat en un arbre. La policia tenia fitxada la dona, romanesa, per una agressió idèntica el 27 de juliol del 2011 a una veïna de Sant Vicenç de Montalt, de 87 anys. També la va agredir brutalment, segons la lectura de la seva declaració en el judici, ja que va morir.

L'acusada va negar els dos assalts i va assegurar que no s'havia trobat cap joia a casa seva. La policia, però, va trobar restes del seu ADN al mocador que usava per paralitzar les víctimes, a més de la ferida a la mà. El fiscal va demanar que se la condemni a dotze anys de presó pels dos robatoris violents en concurs amb detenció il·legal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Neixen polls de falcó pelegrí al Port de Tarragona, el segon cop en deu anys

TARRAGONA
MEDI AMBIENT

Primera instal·lació fotovoltaica amb doble orientació est-oest a la UdL

LLEIDA
SOCIETAT

La Transéquia genera un impacte econòmic al Bages de 300.000 euros

MANRESA

Mor el conductor d’un cotxe en un xoc frontal amb un autocar

SALDES
MEDI AMBIENT

Tarragona, distingida com a municipi compromès amb la biodiversitat marina

TARRAGONA

Foc forestal a Batea que s’estén cap a l’Aragó

BATEA

Manresa reprèn les obres de rehabilitació de la Torre Lluvià

MANRESA
educació

El Narcís Monturiol, pioner en la formació de tècnics en renovables

figueres
SOCIETAT

Badalona crema el dimoni que apuja els preus davant més de 115.000 espectadors

BADALONA