El veïnat del Vedat dóna el vistiplau al pla d'autoprotecció i evacuació de la zona

El cos de bombers, els voluntaris de Protecció Civil, la Policia Local i els veïns residents a la zona del Vedat de Torrent han posat en comú els punts de vista sobre el protocol dissenyat per a l'evacuació i l'autoprotecció ciutadana en cas de necessitat.

Han estat delimitades set zones d'evacuació i es retolaran els itineraris perquè els residents habituals d'aquesta zona del terme municipal de Torrent puguen estar tranquils en cas de qualsevol eventualitat. La realització de simulacres per zones d'actuació posarà en pràctica el que hi ha dissenyat en el projecte.

Aquest pla es fa necessari per a preservar aquest paratge emblemàtic de la localitat i per a salvaguardar les propietats i les vides de les persones que hi viuen.

Com a un primer avanç d'aquest pla, l'estiu passat es va posar en marxa la remissió de missatges al mòbil que alertaven d'evacuació en cas d'incendi. Aquesta iniciativa és una part de l'esmentat pla d'autoprotecció de la zona boscosa de la ciutat que ha estat aprovat per l'Ajuntament i la Conselleria de Governació.

Un altre dels protocols d'actuació fixa que, en cas d'incendi, tots els autobusos de transport municipal es posaran a la disposició de bombers en cas que siga necessària l'evacuació massiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.