Societat

Vuitanta detinguts en l'operació contra el tràfic de drogues a catorze municipis

Els Mossos preveuen fer una setantena d'escorcolls en l'operatiu, l'epicentre del qual és als barris de la Mina, de Sant Adrià del Besòs, i del Besòs, al districte de Sant Martí de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra ja han detingut una vuitantena de persones en el macro operatiu antidroga a 14 municipis, la majoria al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs i al barri del Besòs al districte de Sant Martí de Barcelona. El dispositiu policial ha començat a dos quarts de cinc de la matinada d'aquest dilluns i els agents ha fet uns 70 escorcolls a domicilis, principalment a Sant Adrià i Barcelona però també a Badalona, Ripollet, Palau-solità i Plegamans, la Llagosta, Vacarisses, l'Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, el Prat de Llobregat, Viladecans, Igualada i Tarragona. Els Mossos també han entrat en un habitatge unifamiliar de la urbanització Solemio de Miami Platja, de Mont-roig del Camp (Baix Camp). Segons ha pogut saber l'ACN, l'escorcoll ha durat una hora, quan a l'habitatge no hi havia ningú i s'han emportat material informàtic, entre d'altres objectes.

La investigació del cas arrenca a finals del 2014 quan es va detectar un increment de nous punts de venda de droga –sobretot heroïna i cocaïna- en pisos ocupats de la Mina i al barri del Besòs de Barcelona.

Es van iniciar així dues investigacions paral·leles de la Unitat d'Investigació de la ABP de Sant Martí i de la ABP Badalona, tutelades pels jutjats d'instrucció número 3 i 4 de Badalona, que han acabat confluint i que es materialitzen en la macrooperació d'aquest dilluns, que ha comptat amb la participació d'un nombre molt important d'agents provinents d'arreu de Catalunya, amb el reforç d'antidisturbis de la BRIMO, d'Àrees Regionals de Recursos Operatius (ARRO) i de la unitat canina. A Igualada, l'operatiu policial ha escorcollat un domicili i el registre s'ha donat per finalitzat a les 07.30 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva