territori

Arxivada la querella de la Diputació de Lleida contra l'actual viceinterventor de Reus

Considera que les proves i declaracions practicades durant la instrucció no demostren que Josep Jaume Mateu sigui l'autor d'un delicte de relevació de secrets

El titular del jutjat d'instrucció 2 de Lleida ha arxivat la querella que la Diputació va interposar contra l'exinterventor de l'ens i actual viceinterventor de l'Ajuntament de Reus, Josep Jaume Mateu, per un delicte d'alteració documental fraudulenta i d'infidelitat en la custòdia de documents per haver presumptament filtrat informació a la premsa. El fiscal ja va demanar el seu arxivament el 7 de desembre de 2015 i ara el jutge li ha donat la raó en considerar que les proves i declaracions practicades durant la instrucció no demostren que Mateu sigui l'autor dels fets del qual se li acusa. L'advocat de Mateu, Pau Simarro, tal com ja va fer durant la fase d'instrucció, insisteix que la Diputació de Lleida va cessar Mateu per no aprovar despeses de presidència injustificades com ara un sopar de 1.050 euros en un restaurant de Barcelona o 4.000 dòlars d'un viatge a Califòrnia.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.