Societat

Un 55% d'abonats més a la piscina coberta de Cassà

Quan el consistori va assumir-ne la gestió, fa uns dos anys, n'hi havia 761, mentre que actualment arriben a 1.180

El nombre d'abonats de la piscina coberta de Cassà de la Selva ha augmentat un 55% en poc més de dos anys, des que el mateix ajuntament la gestiona. En aquell moment, a final de 2013, la piscina tenia 761 abonats, mentre que actualment ja n'hi ha 1.180. La regidora d'Esports, Txell Rabionet, ha expressat la seva satisfacció per l'evolució del nombre d'inscrits, que ha permès capgirar la tendència negativa que hi havia mentre l'equipament era gestionat per empreses privades a través d'una concessió. Aquest sistema va funcionar des de l'estrena de la piscina, l'abril del 2011, fins a finals del 2013. En tres anys, tres empreses se'n van fer càrrec, i es va anar generant un dèficit de 100.000 euros anuals que eren un pes feixuc afegit a les migrades finances municipals d'aquell període. Convenis amb els municipis dels voltants que no tenen piscina coberta i altres mesures per atreure més abonats van anar capgirant la situació i han permès afegir nous serveis i atractius a l'equipament. En aquest sentit, en els pròxims mesos està previst fer-hi una ampliació amb un mòdul addicional per fer-hi activitats dirigides.

Matrícula gratuïta

En aquest marc de millora, el consistori continua amb l'afany de promocionar l'equipament. Amb motiu del cinquè aniversari de la piscina coberta, durant tota aquesta setmana s'ofereix un mes de matrícula gratuïta als nous abonats, i s'han programat un seguit d'actes de celebració que ja van començar el cap de setmana passat amb una caminada i una classe d'exhibició d'aiguagim. Aquesta setmana, cada matí hi ha portes obertes i entrada gratuïta, i dimecres, dijous i divendres es faran activitats a l'aire lliure. Divendres al vespre es farà una sessió de zumba nocturna al pavelló triple. Dissabte hi ha prevista una sortida per córrer per les Gavarres i diumenge es muntaran jocs aquàtics inflables a la piscina.

LA XIFRA

5
anys
fa aquest mes que es va inaugurar la piscina coberta de Cassà. A finals del 2013 el consistori en va assumir la gestió.

LA FRASE

La piscina coberta [de Cassà de la Selva] també atreu gent de molts dels pobles veïns
Txell Rabionet
regidora d'esports


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia