MONTBLANC (Conca de Barberà)

Fira de Sant Martí

Davant els focus

Els cuiners dels restaurants Cal Jordi, El Molí del Mallol, Els Pins de Prenafeta, Mil·lènium i L'Ull de la Vila sortiran dels seus espais habituals de treball per demostrar en directe com elaboren alguns dels plats de les seves cartes.

Durant tres sessions, el públic que s'atansi a l'església de Sant Francesc podrà veure com s'elabora el Carpaccio de rap, els xipirons farcits de gírgoles o el golós d'avellanes amb fruites vermelles i amaretto, entre altres delícies. El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Conca de Barberà farà una proposta dels vins i caves més adequats per acompanyar cada un dels plats.

A aquest espectacle culinari s'hi sumaran dos establiments convidats: Casa Ramon Marinés, de Sant Carles de la Ràpita i Ca l'Àngel de Valls.

Fartdebraves.L'entitat juvenil Barjaula ha tingut la idea de convidar els amants de les patates braves a tastar les que elaboraran El Cortijo, Viaurèlia, Mil·lènium, Cal Jordi, El Comerç del Mallol, Isama i El Seguici. El concurs tindrà lloc dissabte al migdia i els participants votaran la millor tapa que hagin degustat. El veredicte es farà públic diumenge a la tarda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.