Societat

economia

Valeo reprèn les mobilitzacions contra la seva deslocalització

La plantilla de Valeo reprèn avui les mobilitzacions contra el trasllat de la planta de Martorelles a Saragossa, amb una concentració davant la veïna fàbrica de Seat a Martorell, per a la qual produeixen i instal·len sistemes d'aire condicionat. Els 257 treballadors de Valeo fan vaga indefinida des de finals de juliol, després de que l'empresa fes pública la intenció de traslladar la producció i la plantilla de la planta catalana a Saragossa. El comitè denuncia que aquesta decisió incompleix el pla industrial vigent fins al 2019 i acordat fa un any.

Els representants dels treballadors van donar a conèixer el calendari de protestes, que inclou una altra concentració aquest dijous, davant la fàbrica de Nissan, a la Zona Franca de Barcelona; una manifestació de suport a la plantilla, que recorrerà les localitats de Martorelles i Mollet del Vallès, el 8 de setembre, i una concentració a la plaça Sant Jaume de Barcelona, el 15 de setembre. Els treballadors, que qualifiquen la situació de “tancament encobert”, també assistiran a la manifestació de l'Onze de Setembre a la Meridiana de Barcelona.

El comitè no es va presentar ahir a la reunió de mediació de la Generalitat al·legant “un defecte de forma” en l'expedient de regulació, fet que no permet iniciar el període de consultes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]