territori

Ara Reus també s'adhereix al manifest per reactivar l'estació intermodalLa vida quotidiana dels selvatans durant els bombardejos de la Guerra Civi

El partit celebra que la Cambra de Comerç sigui l'entitat que lideri aquesta inciativa

El manifest per reclamar la construcció de l'Estació Intermodal del Camp a l'Aeroport de Reus continua tenint adhesions. La darrera ha estat la del partit Ara Reus. El seu portaveu, Jordi Cervera, ha destacat "la importància" que té que aquesta iniciativa la lideri una entitat com la Cambra de Comerç de Reus, "per la seva imparcialitat política així com la visió estratègica de promoció del territori".

La trobada entre Cervera i el president de la Cambra, Isaac Sanromà, també ha servit per tractar diversos temes d'actualitat reusenca com "la preocupació pel bloqueig que té l'equip de govern en governar en minoria", com afecta aquesta situació a la ciutat i quin serà el full de ruta d'Ara Reus "per tal de desencallar les situacions de bloqueig".

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]