Educació

Més de tres mil firmes perquè el 9d4t faci ESO

La plataforma per la continuïtat educativa de l'escola 9d4t del municipi de Quart ha recollit més de 3.000 firmes de suport en la seva croada per aconseguir que el centre educatiu també pugui oferir ESO. Malgrat les mobilitzacions de la plataforma per fer realitat aquesta reivindicació el Departament d'Ensenyament no preveu la possibilitat que el centre pugui oferir educació secundària obligatòria.

Carta a Puigdemont

Per aquest motiu, la plataforma ha enviat una carta al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, per fer-li arribar les signatures de suport. “No ens volem quedar aquí. La consellera, amb una clara falta de sensibilitat, no ens va voler atendre i volem traslladar al president el nostre cas personal”, explica la portaveu de la Plataforma per la Continuïtat al 9d4t, Eva M. Trias.

L'escola aplica un projecte educatiu que basa l'aprenentatge en l'adaptació dels continguts a les necessitats de cada alumne. Un 84% dels alumnes del centre van expressar en un sondeig fet que volien continuar l'etapa obligatòria de secundària amb aquest model.

En la missiva que s'ha fet arribar a Puigdemont, lamenten que la negativa del govern “sigui amb arguments logístics i conjunturals” i no s'aposti per la “renovació pedagògica” i per mantenir la “coherència educativa”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]