Educació

societat

Formació de joves mediadors per aturar el ciberassetjament

Centres educatius i Mossos d'Esquadra han organitzat cursos, anomenats De tu a tu, per formar joves en la mediació en casos de ciberassetjament. Els mossos i experts entenen que és més fàcil que un jove s'obri i s'expliqui a un company abans que a un policia o a un advocat.

Aquesta experiència es va explicar ahir en el marc de la primera jornada sobre el ciberassetjament que va organitzar la Universitat de Lleida (UdL), la Generalitat, la Paeria i l'Observatori Lleida Pantalles i la Família Digital.

Els ponents del seminari van insistir en la importància i la necessitat d'educar infants i joves en l'ús segur i responsable d'internet per identificar i evitar aquest tipus d'assetjament.

La trobada, amb experts de l'educació, la salut, la policia, com també estudiants universitaris i de secundària, aborda aspectes com ara la percepció i els problemes emergents al voltant del ciberassetjament, i també les eines més efectives per detectar-lo i evitar-lo.

Els organitzadors volen repetir la jornada i, sobretot, la coordinació i el treball conjunt dels diferents àmbits implicats en aquests casos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]