Societat

reus

El pa de pagès del Forn Sistaré de Reus, premiat com el millor del país

El pa de pagès del Forn Sistaré de Reus és el millor del país, enguany. Així es va decidir ahir al Teatre Bartrina de la capital del Baix Camp, que va ser l'escenari de la final d'un concurs que des de fa tres organitza el consell regulador de la IGP Pa de Pagès Català. La fleca reusenca, amb més d'un segle d'història, va ser una de les cinc finalistes.

El Forn Mistral, de Barcelona; el Forn Massana, de Cornellà de Llobregat; el Forn i Pastisseria Llaràs, de Lleida, i L'Espiga d'Or, de Vilanova i la Geltrú, van ser els altres aspirants a rebre aquesta distinció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]