Gastronomia / Actualitat

La gastronomia de Catalunya, al dossier d'El Punt Avui

Suplement de vuitanta pàgines amb el diari de diumenge

Auge de les dietes saludables i les fires al territori

gastronomia

Els Roca obtenen el bronze en el llistat dels millors

Eleven Madison Park aconsegueix el tron i l'Osteria Francescana queda en segon lloc

El Tickets dels Adrià puja del 29 al 25

The World's 50 Best celebrarà 15 anys el 27 de juny a Barcelona

Com podem innovar?

Adrià propugna que es faci un pla estratègic global sobre la innovació

Junqueras, que parla de sectors que ja funcionen bé, en seria partidari

Polític i xef conversen sobre creativitat i futur al CosmoCaixa

Gastronomia

Samfaina gironina al Liceu

El restaurant barceloní Òpera Samfaina ofereix fins a Setmana Santa cinc plats emblemàtics de les comarques de Girona

Entre les propostes hi ha el fricandó de la mare dels germans Roca i el trinxat de Josep Maria Massó

DIES DE VI I ROSES
@MariJoJordan

Modernisme en clau 'millennial'

Berasategui i Espinosa ideen un menú adaptat a l'entorn artístic de la Fonda España

Entre les creacions, sorprèn el plat mariner que amaga una rèplica del mural de les belles sirenes de Ramon Casas

DIES DE VI I ROSES

L'estrella més verda dels fogons

El juny del 2015 Xavier Pellicer obre la seva nova proposta de restaurant verd de referència a Barcelona i el novembre del 2016 la Guia Michelin el reconeix amb una cobejada estrella en la guia del 2017....

DIES DE VI I ROSES
@MariJoJordan

Un festival creatiu amb vidre reciclat

El Celler de Can Roca treballa en un projecte de reciclatge d'ampolles artístic i solidari

El plat ‘Bosc plujós' de Jordi Roca s'obre a sabors insospitats

Si no heu trobat la notícia que buscàveu, proveu amb el nostre cercador.