Infraestructures

Clam a la Delegació per cobrir l'R2 a Montcada

Abans de la manifestació que se celebra avui pel cobriment de la línia R2, la de Portbou, a Montcada, l'Ajuntament i la Plataforma Tracte Just Soterrament Ara –prop de mig centenar de persones– es van concentrar ahir davant de la delegació del govern espanyol a Barcelona per exigir el compliment de l'acord amb la ministra de Foment en funcions del 12 d'abril per posar en marxa abans de final de mes un grup de treball per tirar endavant tan aviat com sigui possible el projecte i que el pressupost del 2017 inclogui una primera partida.

L'alcaldessa de Montcada, Laura Campos, va ser l'encarregada d'entrar al registre de la Delegació un manifest signat per regidors i exregidors del consistori que, a banda de reclamar inversions urgents perquè es cobreixin les vies a l'altura del municipi, també convidava la delegada del govern, María de los Llanos de Luna, i altres representants de l'Estat a Catalunya a conèixer de primera mà la situació i assistir a la manifestació. Segons fonts municipals, Campos va poder trobar-se amb la delegada per fer-li arribar en primera persona la reclamació i aquesta li va reiterar que es crearà el grup de treball.

Quatre persones han mort aquest any atropellades a les diferents vies del tren que passen pel municipi vallesà. El nombre de morts ascendeix a 166.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona