Administracions

medi ambient

L'Estat lloa el model de sostenibilitat de Torroella i l'Estartit

El Ministeri de Medi Ambient destaca l'actuació al passeig del Molinet i, molt especialment, el Life Pletera

Les actuacions que porta a terme l'Ajuntament de Torroella de Montgrí en el marc del projecte Life Pletera i les obres de rehabilitació del passeig d'El Molinet són un exemple de models sostenible a seguir, segons el Ministeri de Medi Ambient.

El secretari d'Estat de Medi Ambient, Pablo Saavedra, va destacar-ho ahir al matí en una vista que va fer a l'Estartit, on es porten a terme aquestes dues actuacions. Saavedra va remarcar que el “model de desenvolupament sostenible que es desplega a Torroella de Montgrí i a l'Estartit d'ençà de fa més d'una dècada”, i hi va afegir que “és un molt bon exemple a seguir per garantir la preservació de l'entorn, i fer-ho de manera compatible amb els usos del territori i l'aprofitament turístic”.

L'alcalde de Torroella, Josep Maria Rufí, va aprofitar per destacar l'aposta decidida que fa el municipi pel seu territori. Rufí també va voler deixar clar que el municipi no ha deixat passar l'oportunitat per demanar la col·laboració de l'Estat en temes tan importants com la recuperació de la platja dels Griells o el mateix projecte Life Pletera, en què l'Estat hi ha col·laborat per mitjà de la Fundación Biodiversidad.

El Molinet

Precisament, una de les actuacions que es duen a terme són les obres de rehabilitació del passeig del Molinet. Les obres es van adjudicar per un import de 575.000 euros i tindran un termini d'execució de sis mesos. El secretari d'Estat de Medi Ambient, Pablo Saavedra, en relació amb l'actuació al Molinet, va dir que “amb aquesta actuació s'aconsegueix que els veïns i visitants gaudeixen plenament d'un entorn privilegiat, amb la màxima seguretat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona