Administracions

Municipal

El govern no renuncia a portar Badalona Capaç a Montigalà

La contundència amb què Badalona Capaç ha fet arribar al govern municipal i a tots els grups de l'oposició la seva negativa a acceptar la proposta de construir el nou centre ocupacional al barri de Montigalà no ha fet desistir l'equip de govern de Guanyem Badalona en Comú, ERC i ICV-EUiA. El tinent d'alcalde de Badalona Habitable, Oriol Lladó, sosté que es mantenen les esperances d'arribar a un acord amb la fundació perquè el nou equipament s'aixequi en aquest terreny públic. En els pròxims dies les dues parts es veuran les cares en una altra reunió.

El govern de Badalona, però, no sembla tenir-ho fàcil per fer canviar d'opinió Badalona Capaç, que continua apostant pel projecte original a la Morera, fet amb fons privats gràcies a un acord amb Mercadona. De fet, l'Ajuntament continua treballant en la millora d'aquesta actuació per si finalment no cristal·litza el projecte alternatiu.

Això sí, Llado ha deixat clar que el govern local no podrà complir el compromís d'elevar la tramitació d'un projecte al ple de dimarts vinent atès que, malgrat s'acabi optant per Morera, no s'arriba a temps per enllestir-lo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia