Administracions

Municipal

Posaran càmeres de seguretat a Begur

L'Ajuntament aplica models, com el de Platja d'Aro, on s'ha vist que ajuden a reduir les activitats delictives

L'Ajuntament de Begur té previst instal·lar càmeres de vigilància a diversos punts del municipi amb l'objectiu de reforçar la feina de la policia local en la millora de la seguretat ciutadana. Ara el pas següent serà determinar a través d'un estudi el nombre de càmeres necessàries per a un bon servei.

L'Ajuntament disposa d'una partida de 150.000 euros per al nou servei, que estarà centralitzat a la seu de la policia local. “Les càmeres s'instal·laran a punts estratègics, després d'analitzar el millor emplaçament i garantir que no vulneren el dret a la intimitat dels ciutadans”, explica l'alcalde, Joan Loureiro, que afegeix que el model es vol aplicar arran de l'èxit que està tenint en altres municipis, com pot ser el cas de Castell-Platja d'Aro: “Els experts diuen que redueix moltíssim els robatoris i altres activitats delictives”, diu l'alcalde, que explica que també pot ajudar a impedir, per exemple, els abocaments de runes il·legals. I també a millorar la feina a la policia local. “El nostre compromís és facilitar la feina als policies”, afegeix Loureiro, que recorda l'orografia complexa del municipi i el gran nombre d'urbanitzacions. En aquesta línia, l'alcalde es planteja treballar en xarxa amb les altres policies i els Mossos d'Esquadra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia