Administracions

Bescanó es compromet amb el procés i la hisenda catalana

L'alcalde de Bescanó, Pere Lluís Garcia, va transmetre ahir al secretari d'Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó, el compromís de l'Ajuntament que presideix de pagar els impostos per mitjà de l'Agència Tributària de Catalunya. Garcia va fer-ho en el marc d'una visita institucional que Salvadó va fer ahir al municipi, i traslladant l'acord de l'últim ple, en què es va aprovar una moció que preveu pagar l'IVA i l'IRPF per mitjà d'aquesta agència en el termini màxim d'un any.

Durant la trobada l'alcalde li va transmetre també el compromís del consistori amb el procés sobiranista i la voluntat de continuar treballant amb la Generalitat i el president Carles Puigdemont per fer possible que Catalunya esdevingui un estat independent. Segons el govern bescanoní, amb aquesta posició estan recollint “el caràcter marcadament independentista de la majoria de la població del municipi”. Un cop acabada la visita a l'Ajuntament, el secretari d'Hisenda va fer una xerrada divulgativa sobre el pagament dels impostos a l'Agència Tributària catalana, en un acte que es va celebrar al casal d'avis de Bescanó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia