Administracions

Igualada posa en marxa un consell d'infants

El ple municipal de l'Ajuntament d'Igualada va aprovar dimarts el reglament del Consell dels Infants d'Igualada, un nou organisme de participació ciutadana amb el que el govern de CiU vol “promoure la interrelació dels infants amb representants del govern de la ciutat i dels grups municipals”.

La regidora d'Educació, Patrícia Illa, va explicar que l'objectiu és “garantir que els infants tinguin veu i vot en les decisions que els afecten i ajudar-los a crear un sentiment de pertinença i una identitat cívica que repercutirà en el que serà Igualada en el futur”.

Des de l'oposició, Eva Pedraza (CUP) s'ha mostrat “gratament sorpresa per la celeritat amb la que s'ha elaborat” i ha convidat al govern a recuperar el desaparegut consell mediambiental, “si pot ser amb caràcter vinculant”.

Dario Castañé (Decidim Igualada) veu necessari que el consell “tingui menys adults” i que, a més dels alumnes de cinquè i sisè de primària, es podria obrir als de primer curs de secundària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia