Administracions

Inicien el reivindicat asfaltatge de la ronda est de Palamós

L'Ajuntament de Palamós, amb la col·laboració de Ports de la Generalitat, ha iniciat els treballs d'asfaltatge de la ronda est, que enllaça Sant Joan amb el nucli.

El tram que ara s'asfaltarà serà el comprès entre la carretera de la Fosca i el carrer de Roqueta, amb la inclusió també del perímetre dels dos giratoris situats a cada extrem d'aquest traçat.

Aquestes tasques permetran asfaltar de nou d'aquest espai, que s'havia anat deteriorant amb el temps i ara ja es feia necessària una actuació de condicionament i millora.

El projecte consisteix a fressar, reforçar les zones malmeses, dur a terme el tractament amb reg asfàltic i finalment aplicar el nou asfalt a tota la superfície. Un cop acabats aquests treballs es pintarà la senyalització horitzontal.

Amb motiu d'aquests treballs durant tota aquesta setmana aquest tram de la ronda est estarà tancat al trànsit i per aquest motiu es desviarà la circulació per la carretera de la Fosca.

El termini d'execució del procés d'asfaltatge del vial és d'una setmana i el cost és de 45.288 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia