Administracions

El passeig de Palamós seguirà amb les parades

La falta de consens entre els grups fa que el govern aparqui la qüestió

L'equip de govern de Palamós, d'ERC-CiU, ha donat per tancada definitivament la proposta de traslladar les parades del petit mercat de productes tradicionals uns 150 metres en direcció a Sant Antoni de Calonge

L'alcalde, Lluís Puig, va explicar ahir que aquesta decisió s'ha pres davant la manca de consens dels grups polítics. Puig explica que es va plantejar la idea als paradistes per dinamitzar una altra zona del passeig, en direcció a Sant Antoni de Calonge, que no té pràcticament cap establiment comercial o de restauració: “Ens va semblar una bona idea la possibilitat de moure aquesta vintena de parades uns metres per crear un altre punt d'atenció i dinamització”, destaca l'alcalde, que hi afegeix: “Ho vam plantejar als paradistes i, fins i tot, es va arribar a un principi d'acord.”

L'alcalde també ha assenyalat en altres ocasions que la reordenació es feia també perquè les parades no interferissin en la vista al mar d'un conjunt d'establiments. Els paradistes, per la seva banda, es mostren satisfets de mantenir-se a l'espai actual perquè el futur emplaçament el consideren insuficient. També demanen més control sobre algunes parades perquè hi ha dies que no obren.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia