Administracions

Consultaran a Palamós com es vol el passeig

S'inicia un nou procés participatiu d'inversions, en què destaca aquest espai

L'equip de govern de Palamós, d'ERC i CiU, ha iniciat el segon procés participatiu obert a la ciutadania per preguntar com s'han d'invertir 235.000 euros. Això sí, amb la mirada posada en el passeig del Mar i les places –ambdós amb una partida conjunta de 150.000 euros– i, finalment, el mobiliari urbà, parcs infantils i espais verds (85.000).

El regidor d'Urbanisme, Jordi Pallí (CiU), va explicar ahir que són conscients que el passeig requereix un estudi en profunditat, però que aquest ara no es pot fer; el motiu és que qualsevol actuació important va lligada per un costat al pla especial del port i, per l'altra, per una qüestió de recursos econòmics, que ara no es tenen. En tot cas, i segons Pallí, un projecte integral és un tema que al seu moment ha de ser consultat a la ciutadania.

El procés, que s'anomena Palamós amb veu i vot, permetrà poder actuar en millores, perquè és essencial fer manteniment. Al passeig, amb el condicionament dels canals o el sauló. De fet, i en el marc d'aquesta actuació, passeig i places van junts.

Es repartiran 12.000 butlletes informatives a tots els domicilis i es podrà participar presencialment en diversos punts, com ara l'ajuntament, i a través del web.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia