Administracions

Cordon agraeix el suport rebut per les vaquetes

Felicita el treball del PDeCAT i diu que Rufí ha estat l'ideòleg de la moció

L'exalcalde de Torroella de Montgrí Jordi Cordon, actualment a l'oposició, destaca la inapel·lable representació democràtica del Parlament que va votar a favor de l'esmena que deixa la població fora de la llista a l'annex de la llei de correbous. Segons Cordon, però, cal tenir en compte que en “circumstàncies normals s'hauria guanyat la votació, ja que no hi havia els 135 diputats”.

Tot i això, Cordon no nega la realitat i destaca que “malauradament s'ha fet fora Torroella de la llista de la llei de correbous”. En aquest sentit, l'ara cap de l'oposició del PDeCAT vol agrair “tot el suport del seu grup parlamentari que ha fet tot el possible per guanyar aquesta votació”.

Cordon defensa que per qualitat democràtica va portar la moció del Pacma al ple, tot i saber, manté, que era una “jugada” de Josep Maria Rufí –ara alcalde– per provocar la moció de censura. Pel que fa referència a la moció aprovada en el ple, Jordi Cordon destaca que, a diferència de l'esmena que es va aprovar al Parlament, aquella “no era vinculant”. “L'alcalde, Josep Maria Rufí, el que va fer va ser interpretar i utilitzar la moció per als seus fins personals i partidistes, i li demano que no segueixi dient que el ple va expressar la voluntat majoritària del poble de Torroella i els seus veïns”, remarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia