Administracions

Èxit del pla per a l'habitatge social, a Calonge

Un total de 60 persones han pogut obtenir l'ajut al lloguer social a Calonge - Sant Antoni. El Servei Municipal d'Habitatge ha atès des de la seva posada en servei, ara fa un any, dinou peticions de joves, de les quals catorze estan dins dels paràmetres que marca la normativa i han pogut obtenir l'ajut al lloguer social, que oscil·la entre els 140 i els 200 euros mensuals. L'alcalde, Jordi Soler, destaca la importància d'aquests ajuts i el treball que es fa.

A banda del grup de joves, 86 persones més han sol·licitat aquest ajut al lloguer, de les quals 56 han pogut accedir-hi perquè complien els requisits necessaris, amb uns imports que van de 120 a 200 euros mensuals. En total, doncs, han estat 60 les persones que han pogut accedir a aquesta prestació que ofereix la Generalitat de Catalunya per ajudar a pagar el lloguer a arrendataris amb dificultats, amb la finalitat de prevenir l'exclusió social residencial. El Servei Municipal d'Habitatge va atendre durant l'any passat 114 consultes. La finalitat principal d'aquest servei és assegurar la màxima cobertura en la prestació dels serveis i la gestió d'ajuts relacionats amb l'habitatge i facilitar les gestions a la ciutadania. Amb aquest objectiu el pla pel dret a l'habitatge estableix eixos d'actuació: l'eix social i l'eix econòmic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia