Administracions

Torroella aposta fort per la neteja

El servei de recollida de deixalles ha incorporat un nou camió recol·lector i un vehicle per netejar contenidors

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha incorporat dos nous vehicles al servei municipal de recollida d’escombraries i neteja, en el marc d’un procés de renovació de maquinària iniciat el 2014, amb l’entrada en servei de la nova concessió a Urbaser.

El nou equipament consisteix en un camió recol·lector i un vehicle per rentar els contenidors, tant per dintre com per fora. S’afegeixen a la màquina escombradora gran que es va estrenar al juny, coincidint amb l’entrada en funcionament del dispositiu de temporada alta. Aquestes noves incorporacions representen un pas més en la modernització de la flota del servei, que a finals d’aquest any estarà gairebé renovada en la seva totalitat.

El procés de renovació de la maquinària va començar el novembre del 2014. En aquest àmbit, l’Ajuntament ha fet una clara aposta per la sostenibilitat. Tots els vehicles utilitzaran biodièsel o dièsel i en alguns casos són elèctrics, de tal manera que seran més respectuosos amb el medi ambient i faran menys soroll. El rentacontenidors fa la neteja a pressió a l’interior d’un compartiment especial on els contenidors queden tancats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia